Pantofi dama cu toc piele naturala negri cu buline Garatila de ocazie eleganti

Comanda online acesti Pantofi dama cu toc piele naturala negri cu buline Garatila de ocazie eleganti si vei primi numai laude la urmatoarea petrecere. Contureaza-ti stilul unic si pune-ti in valoare tinuta superba cu astfel de Pantofi cu toc eleganti!

Vezi Noua Colectie

Produs indisponibil

Detalii Pantofi dama cu toc piele naturala negri cu buline Garatila de ocazie cu comanda online:

Id Produs: 34783
Categorie: Pantofi de ocazie
Subcategorie: Pantofi cu toc

Descriere: pantofi cu toc Tocul are o inaltime de 7.5 cm Nuanta pantofului este: neagru cu buline, dupa cum se poate obseva si in fotografie Potriviti pentru tinute de primavara, vara, toamna Pantofii fac parte din colectia: Garatila Sunt realizati din piele naturala Stil: elegant Ii poti incalta la: petreceri, diverse activitati etc.

Alege o pereche de Pantofi dama cu toc piele naturala negri cu buline Garatila ori de cate ori vrei sa stralucesti precum un star de cinema. Noile modele de Pantofi cu toc eleganti sunt atractia sezonului, datorita designului aparte si a culorilor in trend cu moda actuala.

Achizitioneaza Pantofi cu toc de ocazie si incalta-i la urmatoarea iesire. Iti recomandam acesti minunati Pantofi dama cu toc piele naturala negri cu buline Garatila cu comanda online intr-o nuanta care iti fura privirea!
Magazin: partener


S-ar putea sa te intereseze si: