Pantofi dama cu toc Piele albi sidef Udarsia-20 de ocazie eleganti

Comanda online acesti Pantofi dama cu toc Piele albi sidef Udarsia-20 de ocazie eleganti si vei primi numai laude la urmatoarea petrecere. Contureaza-ti stilul unic si pune-ti in valoare tinuta superba cu astfel de Pantofi cu toc eleganti!

Vezi Noua Colectie

Produs indisponibil

Detalii Pantofi dama cu toc Piele albi sidef Udarsia-20 de ocazie cu comanda online:

Id Produs: 116994
Categorie: Pantofi de ocazie
Subcategorie: Pantofi cu toc

Nume produs: pantofi cu toc pentru femei Tocul are o inaltime de 7.5 cm Nuanta pantofului este: alba sidef, dupa cum se poate obseva si in fotografie  Potriviti pentru tinute de primavara, vara, toamna Pantofii fac parte din colectia: Udarsia Sunt realizati din piele naturala  Stil: elegant Ii poti incalta la: petreceri, evenimente diverse etc.

Alege o pereche de Pantofi dama cu toc Piele albi sidef Udarsia-20 ori de cate ori vrei sa stralucesti precum un star de cinema. Noile modele de Pantofi cu toc eleganti sunt atractia sezonului, datorita designului aparte si a culorilor in trend cu moda actuala.

Achizitioneaza Pantofi cu toc de ocazie si incalta-i la urmatoarea iesire. Iti recomandam acesti minunati Pantofi dama cu toc Piele albi sidef Udarsia-20 cu comanda online intr-o nuanta care iti fura privirea!
Magazin: partener


S-ar putea sa te intereseze si: