Pantofi dama cu toc negri Davisali-20 de seara ieftini

Comanda online acesti Pantofi dama cu toc negri Davisali-20 de seara si vei primi numai laude la urmatoarea petrecere. Contureaza-ti stilul unic si pune-ti in valoare tinuta superba cu astfel de Pantofi cu toc ieftini!

Vezi Noua Colectie

Produs indisponibil

Detalii Pantofi dama cu toc negri Davisali-20 de seara cu comanda online:

Id Produs: 116777
Categorie: Pantofi de seara
Subcategorie: Pantofi cu toc

Descriere: pantofi cu toc gros Tocul are o inaltime de 10 cm Nuanta pantofului este: neagra, dupa cum se poate obseva si in fotografie Potriviti pentru tinute de primavara, vara, toamna Pantofii fac parte din colectia: Davisali  Sunt realizati din alte materiale Stil: casual-elegant Ii poti incalta la: evenimente, petreceri, diverse activitati, birou, etc.

Alege o pereche de Pantofi dama cu toc negri Davisali-20 ori de cate ori vrei sa stralucesti precum un star de cinema. Noile modele de Pantofi cu toc ieftini sunt atractia sezonului, datorita designului aparte si a culorilor in trend cu moda actuala.

Achizitioneaza Pantofi cu toc de seara si incalta-i la urmatoarea iesire. Iti recomandam acesti minunati Pantofi dama cu toc negri Davisali-20 cu comanda online intr-o nuanta care iti fura privirea!
Magazin: partener


S-ar putea sa te intereseze si: