Pantofi dama cu toc negri cu argintiu Insamia de seara ieftini

Comanda online acesti Pantofi dama cu toc negri cu argintiu Insamia de seara si vei primi numai laude la urmatoarea petrecere. Contureaza-ti stilul unic si pune-ti in valoare tinuta superba cu astfel de Pantofi cu toc ieftini!

Vezi Noua Colectie

Produs indisponibil

Detalii Pantofi dama cu toc negri cu argintiu Insamia de seara cu comanda online:

Id Produs: 116856
Categorie: Pantofi de seara
Subcategorie: Pantofi cu toc

Nume produs: pantofi dama cu toc Nuanta pantofului este: neagru cu argintiu, dupa cum se poate obseva si in fotografie Potriviti pentru tinute de primavara, vara, toamna Tocul are o inaltime de 10 cm  Pantofii fac parte din colectia: Insamia Sunt realizati din altemateriale Stil: elegant  Ii poti incalta la: birou, serviciu, plimbari, activitati diverse etc.

Alege o pereche de Pantofi dama cu toc negri cu argintiu Insamia ori de cate ori vrei sa stralucesti precum un star de cinema. Noile modele de Pantofi cu toc ieftini sunt atractia sezonului, datorita designului aparte si a culorilor in trend cu moda actuala.

Achizitioneaza Pantofi cu toc de seara si incalta-i la urmatoarea iesire. Iti recomandam acesti minunati Pantofi dama cu toc negri cu argintiu Insamia cu comanda online intr-o nuanta care iti fura privirea!
Magazin: partener


S-ar putea sa te intereseze si: