Pantofi dama cu toc negri Carifali-20 de seara ieftini

Comanda online acesti Pantofi dama cu toc negri Carifali-20 de seara si vei primi numai laude la urmatoarea petrecere. Contureaza-ti stilul unic si pune-ti in valoare tinuta superba cu astfel de Pantofi cu toc ieftini!

Vezi Noua Colectie

Produs indisponibil

Detalii Pantofi dama cu toc negri Carifali-20 de seara cu comanda online:

Id Produs: 116831
Categorie: Pantofi de seara
Subcategorie: Pantofi cu toc

Nume produs: pantofi cu toc mic Nuanta pantofului este: neagra, dupa cum se poate obseva si in fotografie Tocul are o inaltime de 5.5 cm  Potriviti pentru tinute de toamna,primavara, vara Pantofii fac parte din colectia: Carifali  Sunt realizati din piele ecologica Stil: casual, elegant Ii poti incalta la: servici, scoala, birou, plimbare, diverse activitati etc.

Alege o pereche de Pantofi dama cu toc negri Carifali-20 ori de cate ori vrei sa stralucesti precum un star de cinema. Noile modele de Pantofi cu toc ieftini sunt atractia sezonului, datorita designului aparte si a culorilor in trend cu moda actuala.

Achizitioneaza Pantofi cu toc de seara si incalta-i la urmatoarea iesire. Iti recomandam acesti minunati Pantofi dama cu toc negri Carifali-20 cu comanda online intr-o nuanta care iti fura privirea!
Magazin: partener


S-ar putea sa te intereseze si: